ale ostatnio leniwiec się ze mnie zrobił i jak się zapisze na aerobik to będę miała większą motywację
dokładnie
ja w dodatku zapisałam sie na płatny aerobic,przynajmniej mam motywacje, zapłaciłam to trzeba to wykorzystać, bo inaczej kasa stracona
glizda, do zobaczenia u pani Edyty
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Na ul. Czarnieckiego w dużym blaszaku, nad pizzerią DaGrasso.
W zależności od tego czego oczekujesz po takim fitnesie. Mają dość bogatą ofertę. Ja chodzę raz w tygodniu, karnet na 4 spotkania =45 zł. Uczęszczam na CARDIO- czyli bardziej wydolnościowy. Ale jest masa ćwiczeń na wszystkie partie ciała. Trening 1-razowy 1,5 h.
Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2009 Posty: 118 Skąd: Praszka
Wysłany: 2009-07-28, 20:40
Koło PKs-u jest takie studio fitness kosmetyczka itp. możliwe, że tam są zajęcia w wakacje... Tylko z tego co wiem, trzeba się zapisać do konkretnej grupy i płaci się za cały miesiąc bez względu na to czy było się na wszystkich zajęciach.
_________________ Jedną z korzyści bycia bałaganiarzem jest to, że nieustannie dokonujemy fascynujących odkryć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum