Tak jak w temacie, szukam czegoś w granicach 500-600 zł. Żeby w miarę dobre zdjęcia robiło i żeby można było też ustawiać niektóre parametry ręcznie a nie tylko za pomocą programów. Tak na wypadek gdyby mi się fotografika bardziej spodobała;)
Zastanawiam się nad tym:
http://www.allegro.pl/ite...fv_gw_lodz.html
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Z kompaktów zobacz jeszcze na S3IS właśnie w tej cenie, ewentualnie troszkę droższy S5IS. Bardzo dobra jakość do ceny zoom optyczny 12x zdjęcia rewelacyjne. Natomiast chyba najlepsze kompakty to seria "G", ale to już inna półka cenowa.
Ostatnio zmieniony przez scorpion 2008-10-08, 17:02, w całości zmieniany 1 raz
a ja jako kompakta wybrał bym raczej Canon SX 110IS
...który jest o ok. 200 zł droższy od kwoty którą chcę wydać na aparat. Szukam czegoś na początek, dopiero chcę zacząć się bawić w robienie zdjęć i myślę że Canon A590 mi wystarczy. Właśnie kurier mi go przyniósł więc i tak za późno na zmianę decyzji:)
Myślę, że A590 mi wystarczy. Od tego SX 110IS też pewnie są lepsze i niewiele droższe i tak można bez końca... Ale ustaliłem sobie 600 zł jako maksymalną kwotę i ani złotówki więcej nie chciałem wydać. To tak jak z F1. Najpierw gokarty a jak się polubi i czegoś nauczy to można się przesiąść na coś lepszego;)
vvivvo [Usunięty]
Wysłany: 2008-10-09, 20:41
benq dc ja mam dc c750, tani bardzo, fotki cyka, balans mozesz sobie recznie ustawic, iso z programu, cos tam jeszcze jest w opcjach,za co nawet sie nie zabieram. mi wystarcza, bo jest mały, czyli codziennie go ze sobą noszę. cena? około 200-250 max, używam baterii zamiast akumulatorkow. Z kartą pamięci pewnie wyniesie 260, więc masz sporo pieniążków, na coś innego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum