Witam, chciałbym się dowiedzieć (ponieważ nigdzie nic nie moge znaleźć). Czy klub jest już otwarty, czy otwarcie dopiero będzie?
Jeżeli już otwarty to czy dużo się zmieniło względem Miami? (chodzi mi m. in o wielkość sali itd)
Pozdrawiam
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-09-29, 01:38
Otwarcie planowane jest na najbliższy piątek. Patrzyłem z zewnątrz, więc nie widziałem zbyt wiele, ale dosyć dużo się zmieniło (m.in. inna lokalizacja parkietu, nowy wygląd ścian i nowe oświetlenie).
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-09-29, 22:53
Trudno powiedzieć czy 15zł to dużo czy mało. W "prawdziwej" Amnesii wejściówka kosztuje 50 EUR ale w tej chwili jest już po sezonie, na Closing Party grał m. in. Paul Van Dyk.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-10-03, 20:42
Dzisiaj miało być otwarcie i nawet sporo osób przychodziło pod Amnesię, ale niestety odchodziły rozczarowane, bo z otwarcia nici Więc pewnie w przyszłym tygodniu
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
w sumie, to nigdzie nie było żadnej reklamy Amnesji że dzisiaj otwarcie czy co kolwiek, nie mowiąc już o tym że taki klub wogóle będzie ^_^ jedynie jakieś miejskie plotki
Wysłany: 2008-10-19, 09:41 Amnesia - Otwarcie klubu
Witam wszystkich klubowiczów a takze osoby z Wielunia i okolic.
Chcialem poinformowac jesli chodzi o klub Amnesia ze najprawdopodobniej w ten piątek bedzie otwarcie. Oczywiscie jutro to bedzie bardziej pewne bo wlasciciel czeka za koncesja , gdyby nie to klub od 2 tygodni bylby czynny. Jesli chodzi o rezerwacje boksow to narazie wszystkie sa wolne. Ale i tak nikt zerezerwuje. Dopiero tak od srody nalezy dzwonic i sie pytac o boksy.
Oczywiscie to co napisalem nie jest pewne na 100 % ( polska biurokracja) ale tak jest w planach. Wszystko oczywiscie bedzie rozreklamowane. http://oferty.wypoczynek....mprezy,5,0.html Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez djkrysztof 2017-02-20, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Cena biletu bedzie wynosić : Piatek 6 zł Sobota 10 zł. - najprawdopodobniej takie beda ceny moga sie delikatnie zmienic ale wiecej jak 10 zl nie bedzie.
Oczywiscie wstep od lat 18. - sprawdzane dowody.
Pozdrawiam
tego nie wiem. Jak to własciciel powiedzial : "Ja zrobilem swoje, resza zalezy od ludzi" Oczywiscie pamietajmy o tym ze to nie miami i jak najlepiej zapomniec o tym co bylo.
Naprawde klub jest zrobiony profesjonalnie. Jest ok 4 razy wiekszy niz byłe miami.
Nie mowiac o wystroju i projekcie calego klubu. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum