oj Ferbik - chyba nikt nie jest zainteresowany... a i sniegu juz nie ma, wiec moze dlatego? choc snieg nie jest konieczny moze jednak ktos sie skusi / odwazy*?
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-12-14, 19:33
Zajefajne fotki ferbik! Sehr gut!!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-14, 21:17
Śliczne jest nasze miasteczko w Twoim obiektywie. Kurde Ferbik marnujesz się w tym Wieluniu. Jak potrafisz wykrzesać takie obrazy przecież ze zwykłych miejsc to ja się boje myśleć jak wyglądają fotografie innych znacznie ciekawszych obiektów czy krajobrazów.
pragne zauwazyc, ze widok z 4 byl robiony w tym samym momencie kiedy i Ty pstrykales 6 w lesie miedzy Soltysami a Kowalami na trasie Wielun - Praszka - to tak na marginesie
J_a_r_o_ napisał/a:
zapomniałem ile to wtedy śniegu leżało wokoło
Ano, bylo, minelo.... szkoda, ze w tym roku takiej zimy nie ma - ale moze jeszcze bedzie? glowa do gory - wierze, ze jeszcze sypnie bialego puchu (i znowu drogowcy przysna)
oj Ferbiku - ktos trzymal parasol, fakt... ale zdjecia byly robione niemal w jednakowym czasie moze pierwszy cyknales, ale zauwaz tez, ze ja nawet z nieco innego miejsca robilem poza tym czy to takie wazne kto pierwszy zwolnil migawke? no chyba, ze Ty jak Holowczyc - zawsze pierwszy chcesz byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum