Wysłany: 2008-12-09, 22:48 Video: Chwyty obezwładniające w ochronie osób i mienia
Witam.
Jak w temacie, poszukuję Filmu Wideo (do ściągnięcia) dotyczące samoobrony, chwytów obezwładniających stosowanych przez pracowników ochrony itp.
Potrzebuję takich rzeczy do pracy/szkolenia pracowników.
Szukałem na google, odwiedziłem znane strony internetowe typu: youtube.pl , wrzuta.pl itd i nic nie znalazłem. Dlatego piszę tutaj może coś takiego posiadacie?? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Z góry dziękuję. POZDRAWIAM
Widać z tego, ze na tym forum wszyscy doskonale znają chwyty, albo nie ma zainteresowania takimi filmami i nikt takowych nie posiada, lub nie zna adresów
no tak ja tez chwyty znam ale jednak filmy by sie do pracy przydaly (wyzej wymienione do czego) ale skoro nikt takich rzeczy nie posiada to można zamknąc tego posta. POZDRAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum