Czy słyszał ktoś o tym, że ma powastać takowa w Wieluniu? Podobno ma być na Sieradzkiej koło "Emka" meble i otwarcie ma być 24 stycznia. Tak słyszałem więc info niepewne.
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2009-03-18, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Malo cos tych torow. Co do kwoty za godzine to nie duzo. Na zachodzie placilem 25euro za godz na 4 Godzina spokojnie starcza na 2 partie grane w 4. Nie pamietam ile to rzutow jest
_________________ Worldwide Trance Community..
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-01-07, 20:35
Acree. Wszedzie sa takie stawki. No moze nizsze o 10zl. Duzo bardziej oplaca sie placenie za gre, niz za godzine. Jest taniej, a w dobrej zabawie mozna zagrac nawet dluzej niz godzine
Suuuuuper. Kiedyś obiło mi się o uszy, ale nie spodziewałem się że tak szybko. Ceny przystępne, bo jadąc do innego miasta trzeba doliczyć paliwo . Czy to w tym budynku od strony Sieradzkiej??
Tak. Cała impreza znajdować się będzie w budynku Kamaxu z wejściem od ul. Sieradzkiej.
No właśnie chyba go odnowiono i zrobiono wejście bo się ostatnio zastanawiałem się czy to jakiś nowy budynek. Dzięki Ferbik za odpowiedź. Co do ceny to ja najczęściej jeżdżę do Manufaktury do Łodzi - wiadomo żona zakupy, dzieci zakupy i przy okazji przyjemność dla całej rodzinki. Dla porównania podaję link z cenami do tej kręgielni tyle tylko ze to Łódź.
Ja mam jeszcze odnosnie samej gry jakbys mogl Administrator sie dowiedziec czy bedzie nad rzucajacym elektroniczny panel wyswietlajacy punkty, kolejnosc rzutu etc.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-01-07, 23:30
Tak każdy tor ma swój monitor o przekątnej 40''.Cały system daje duże możliwości i opiera się na bazie danych w której można zapisać np nazwiska zawodników itd. Wszystko to jest wyświetlane na wspomnianych wcześniej monitorach.
Co do szczegółowych cen np. za bilard to pewnie jeszcze będzie ustalane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum