A ja bym Ci poleciła co innego - Panasonic Strada. Sama na niej jeżdżę i jest naprwdę zadowalająca.
Teraz ceny tej nawigacji zeszły prawie 100% w dół od tamtego roku więc myślę, że koło 800 zł, nawet mniej... Bardzo dokładne mapy(duże pokrycie), duży dotykowy ekran no i mapy Navteq. Aktualizacje bardzo częsteze strony Panasonica, wszystkie radary(też aktualizowane na gorąco), do tego można sobie dokupic urządzenie, które będzie nam pokazywało korki...
Poza tym ma jeszcze wiele innych pożytecznych funkcji...
Testowałam Automapę na Omni ale bo ja wiem... Może jakaś stara wersja bo nawet drogi z Ostrowa Wlkp. do Kępna nie widziała
Dobre są jeszcze mapy IGO, za darmo do ściągnięcia na necie.
_________________ "Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, sam fakt, ze żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić."
Reinhold Schneide
Ja mam NavRoada NR410 z Auto Mapą i puki co nie narzekam. Sama navi kosztowała 470 zł. Plusem tego sprzętu jest na pewno to że w tej cenie dostajemy 4,3'' ekran.
_________________ życie to sztuka wyboru
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-01-18, 17:24
Ja od roku korzystam z HTC TyTn z Automapą. Wyświetlacz może nie za duży, ale wystarczajacy, W najblizszej przyszłości zamierzam sie przesiąść na HTC touch HD Wyświetlacz 3,8 cala, Automapa i szybki procek na bank zadowolą każdego.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Jeśli chodzi o dokładność , można w Naviexpercie ustawić na typ trasy najkrótszy , zamontować ją do jakiegoś porządnego górala , obok jakąś inną navi , jechać do jakiegoś lasu i wtedy będzie widać czarno na białym co jest dokładniejsze ,
Ja uzywam MIO P360 + auto mapa.
Aktualnie posiadam takie jeszcze jedno do sprzedania nowe użyte jeden raz z zainstalowana auto mapą calej europy. Kolega kupił na wczasy a pozniej autko z wbudowanyum gps. Cena dla forumowiczow 500 zl , nigdzie po tej cenie nie dostaniecie.
Pzdr
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-07-20, 09:43
No i kupiłem coś takiego:
Nawigacja LARK 43.1 MapaMap PL 4,3'' ODBLOKOWANA
cena z dostawą: 318zł
http://allegro.pl/item681...dblokowana.html
Podzielę się spostrzeżeniami jak dojdzie i jej trochę poużywam
Polecam sprzęt ASUS MyPal A636 GPS Pocket PC. Nie jest to jakaś nowość, ale wyjątkowo udany model pod względem parametrów:
procesor 416MHz Intel XScale
Microsoft Windows Mobile 5.0
wyświetlacz 3.5" TFT LCD z touchpadem
pamięć 128 MB ROM i 64MB pamięci SDRAM
Bluetooth
i wiele wiele innych...
Trochę czasu już posiadam ten sprzęt, każda mapa działa bez zarzutu. Po Polsce jeżdżę, a raczej jeździłam z AutoMapą Polski - rewelacja, ostatnio musiałam zamontować mapę Europy, tak na szybko zarzuciłam iGO, też się sprawdziła, przynajmniej w Niemczech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum