Witam w Nowym Roku!
Czy ktoś z forumowiczów posiada Nikona D300 i mógłby się nim pochwalić?
Zamierzam kupić ten aparat i choć przeczytałem już sporo na jego temat, to jeśli byłaby możliwość kontaktu z osobą z Wielunia lub okolic, która już z niego korzysta, to ja bardzo chętnie.
Nie stać mnie, a poza tym chyba jednak na dziś wolę DX Aparat miałem jedynie okazję potrzymać w rękach ponieważ w sklepie (M/M) mieli egzemplarz z rozładowana baterią. Wrażenia "organoleptyczne" bardzo pozytywne Zastanawiałem się również nad D90 i mimo że fotografuję amatorsko to jednak postanowiłem zaszaleć.
Jak masz wybierać między d90 a d300, to zdecydowanie polecam ten drugi - wciągnąć Cię może po same uszy
Padło na D300 i nie żałuję. Myślałem, że F90X to był czołg... Ergonomia rewelacja, naświetlanie, wysokie ISO... Jak na razie jestem w 100% zadowolony. Szkoda tylko, że moja SB 24 działa tylko w trybie A, no ale to już prawie antyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum