Wysłany: 2009-02-25, 11:43 Ostrzeżenia dla użytkowników
W związku z publicznym zwróceniem uwagi przez użytkownika Ignacy o ukaranie voxpopuli
poprosiłem o przesłanie mi cytatów, gdzie voxpopuli ubliża innym. Oto one:
Ignacy napisał/a:
Hubercie, czy znasz kogoś z "ludowców", kto ma tzw. klasę, dobre wykształcenie, niepodwójną moralność, nie jest tępym klocem,itp.? Ja takiego nie znam. Powiem więcej. Popatrz na naszego rodzimego "ludowca" posła ...Jest doskonałym przykładem powyższej uogólnionej definicji...Dlatego nie dziw się , że Pawłowi do nich daleko. Każdy szuka podobnych do siebie. Czyż nie? (nazwanie Posła Łuczaka i wszystkich "ludowców" tępymi klocami o podwójnej moralności, bez wykształcenia i bez klasy)
Fordo, ja nie generalizuję. Napisałem, że j a osobiście nie znam nikogo z PSL z klasą, a tych, których znam -są do niczego. Taka jest ich większość.Miło, że znasz wśród nich takich "do rzeczy". Ale ta zasada dotyczy ogółu populacji, więcej w niej "burakowatych", niż porządnych ludzi, lecz to temat na inną dyskusję. Pozdrawiam Cię! (nazwanie większości populacji "burakowatymi")
( w przeciwieństwie do obecnego burmistrza, który nie ma tej koniecznej wiedzy, co Paweł (myślę tu chociażby o odpowiednich studiach,wiedzy samorządowej, prawnej, etc., niestety, burmistrz nie potrafi nawet "sklecić" porządnego pisma/listu urzędowego zgodnego ze sztuką takowych, to już wstyd, bo do tego nie trzeba być literatem!)
(bezpodstawne oskarżenia wobec Burmistrza odnośnie wykształcenia i umiejetności pisania kto mu dał takie prawo oceninia innych ludzi i na jakiej podstawie)
Pytanie: co robimy?
Wysłany: 2009-02-25, 11:52
W tym wypadku ja byłbym za ukaraniem voxpopuli. Przyznałbym rację Ignacemu i co najmniej zmoderował posty voxpopuli.
Kurcze ale może ktoś mi pokaże który punkt regulaminu konkretnie został naruszony?
On wytłuścił rzekomą obrazę w swoim PW, które zacytowałem... ja również uważam, że nie zostało to jakoś odebrane obelżywie przeze mnie. Poza tym: czy pisanie prawdy o czyimś wykształceniu jest obrażaniem kogoś?
Ale który punkt regulaminu został naruszony i dlaczego? Jeśli został...
Kurcze może jestem nieobiektywny. Sami zdecydujcie. Najwyżej napiszcie temu VOXOWI PW
dodajmy przekupionych, nieuczciwych , jak sprzedajny pan doktor S. na czele z zezującym dyrygentem Piotrem
W pozostałych jego postach nie doszukuję się słów uznanych pospolicie za obraźliwe, co nie oznacza, że jego język w stosunku do niektórych jest cięty.
Dlatego moje zdanie jest następujące, że nie ma za co karać tego użytkownika, można jedynie w edycji jego postów pogrubioną czcionką zwrócić mu uwagę na poskromienie swoich porównań i zastąpienie ich mniej groteskowymi.
Administrator, bo ktoś mnie może pozwać do sądu tak jak mnie straszyła jego laska KasiaM? To, że ktoś rejestruje się na forum raz, pisze dwa posty i już na samym początku wrzuca chamsko innym, dostaje bana, rejestruje się po jakimś czasie drugi raz, po zadaniu mu pytania znowu chamska odzywka z jego strony - uważasz takie zachowanie jako zdrowe i normalne? Ja się tylko o niego martwię, bo coś z tym chłopcem jest nie tak
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-03-13, 08:26
Ferbik po co zniżasz się do jego poziomu hasłami o szpitalu? Tu nie chodzi o opinię Wrzocha czy KasiM. Tu chodzi o wizerunek forum i postrzeganie nas przez innych użytkowników.
Nie o szpitalu tylko o specjaliście a to zasadnicza różnica. Niepotrzebnie zakładałeś temat odnośnie użytkownika wrzochu3, bo wysłałem wyjaśnienia zarówno do KasiaM jak i do mqs na PW. Zrobi się za chwilę niepotrzebne zamieszanie, a dodatkowo zwracasz mi publicznie uwagę pisząc tak jak tutaj o szpitalu psychiatrycznym - ja mu w uzasadnieniu napisałem, żeby udał się do specjalisty jakim jest psychiatra, bo coś z nim nie tak. Jeśli to jest obraźliwe... to ja przepraszam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum