Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 164 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Osjaków
Wysłany: 2009-03-13, 15:30 Otwarcie siłowni i klubu fitness TOMFIT
Już jutro (sobota) otwarcie siłowni i klubu fitness TOMFIT w Wieluniu przy ulicy Wojska Polskiego 45. W dniach 14-15 marzec od godziny 9.00 wstęp wolny. W ten weekend każdy będzie mógł ćwiczyć do bólu, porozmawiać z instruktorami, obejrzeć sale i sprzęt w klubie. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy na jutrzejsze otwarcie a już dzisiaj do przeglądania strony internetowej klubu i galerii zdjęć.
w szkole na ulicy tragutta tez jest profesionalny sprzet, aceny nie są takie jak tam, sam byłem bardzo nastawiony na ta siłownie, ale gdy zobacyzlem ze karnet 120 zł to powiedzialem sobie, chyba jeszcze potrenujesz w tej piwnicy
lepszego nie mam:D ale byłem dzisiaj w tomfit i mają bardzo dobry, profesjonalny sprzęt dwóch najlepszych firm amerykańskich Precor i Matrix. Są też przyrządy firmy HES. Miła atmosfera, personel oraz instruktorzy. mi się podoba Creative jak chcesz idź sam zobacz Dodam że w Wrocławiu karnet OPEN kosztuje 200zł.
sprzęt dwóch najlepszych firm amerykańskich Precor i Matrix.
Nie chciałem zeby ujawniano że estem producentem tego sprzetu ale jak już napisałes to trudno
Nie no tak już na serio to b.dobra siłownia, wysoki poziom.
Polecam wszystkim bo warto !
Za granicą płaciłem 30 euro(nielimitowana ilość wejść) za jeszcze większą siłownie niż wy oferujecie. Była też możliwość wykupu karnetu z góry na cały rok (po 15 euro za miesiąc)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum