W jakim lokalu? Bo raczej inne w restauracji, inne w jakimś pubie. Ogólnie to wolę jak leci muzyka z CD a nie radio.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-04-01, 13:53
Moze leciec RMF MAXXX Chociaz byloby ekstra, jakby restauracja miala wlasna muzyke na plytach i puszczala klimatyczne utwory. Zalozmy idziemy cos zjesc o godzinie od 15-19 to leci muzyka spokojniejsza. Taka, ktora nie powoduje latania posilku po calym zoladku Od 19-20 mozna wpuszczac cos szybszego, a o 20, kiedy wiekszosc rozmawia i pije piwo - podglosnic, by stolik obok nie podsluchiwal za bardzo, ale tez nie za glosno.
To w sumie takie czcze gadanie Zeby bylo cieplo i jednoczesnie chlodno
Żadne radio, jedynie jakaś cicha muzyka, najlepiej instrumentalna, gdy to ma być kawiarnia. Trafia mnie jak w Ready's we Wroc nie da sie porozmawiać z osobą naprzeciwko mnie przy małym stoliku, bo tak głośno gra muzyka, a obsługa ma głęboko prośby o ściszenie...
Bar mleczny – polski rodzaj baru szybkiej obsługi, powstały w okresie międzywojennym. W okresie PRL nastąpił szczególnie intensywny rozwój tego typu placówek. Większość z nich należała do Spółdzielni Spożywców Społem. Bar mleczny był podobny w działaniu do dzisiejszych jadłodajni, ale oparty na tradycyjnej kuchni. Nazwa pochodzi od przewagi dań mlecznych. W jadłospisie występowały także potrawy oparte na jajkach (omlety) i kaszach, mączne (pierogi), znacznie rzadziej mięsne, głównie z drobiu. W latach pięćdziesiątych XX w. w niektórych barach mlecznych oferowano także piwo.
800px-Bar_piast.jpg
Plik ściągnięto 112 raz(y) 77,21 KB
_________________ Kawa nigdy nie może być za mocna, a piękna kobieta - za słaba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum