Masz stwardnienie rozsiane i już nie pamiętasz co napisałaś w swoim pierwszym poście? Uwierz mi, że Panterka jest na tyle inteligentną i rozsądną osobą, że wie co robi. I dziękuję za wyjaśnienie Uciekam bo mnie przeklniecie
Pomogła: 25 razy Wiek: 40 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 559 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-01-19, 20:16
Dziewczyny mam do sprzedania krem pod oczy firmy AA. Kupiłam go dwa dni temu, posmarowałam dwa razy pod oczami i co się okazało.... że dostałam uczulenie. Jeśli któraś byłaby chętna to na pw mogę podać szczegóły
A moze ktoś chciałby kupić 3/4 podkładu Revlon ColorStay do cery tłustej i mieszanej,odcień 350 Rich Tan, dość ciemny, za 30 zł?Dla mnie niestety już za ciemny, mam jasniejszą karnację, nie opalam sie tak i nie mam co z nim zrobić;)
Oddam krem Skinoren (1g kremu zawiera 200 mg kwasu azalainowego). Krem przepisała mi dermatolog na przebarwienia po zmianach trądzikowych. Moja skóra zareagowała alergicznie, od razu dostałam wysypki. Wiadomo, że każdy rodzaj skóry ma inne tendencje do reagowania na konkretne kosmetyki, kremy, maści. Dlatego, jeśli któraś z Was chciałaby spróbować, dajcie znać.
edit:
Krem ma już swojego potencjalnego użytkownika. Dzięki za szybki odzew.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum