Wysłany: 2009-04-08, 20:33 otwarcie MiGBP w Wieluniu
A ja dowiedziałem się z ust samej Pani Dyrektor Iwony Podeszwy, że oficjalne otwarcie po remoncie MiGBP w Wieluniu, niestety, zostaje przesunięte na drugą połowę maja. Skąd więc taka wiadomość?
A ja dowiedziałem się z ust samej Pani Dyrektor Iwony Podeszwy, że oficjalne otwarcie po remoncie MiGBP w Wieluniu, niestety, zostaje przesunięte na drugą połowę maja. Skąd więc taka wiadomość?
Czekam na wypowiedź tumasza, chociaż wiem, że ma on bardzo pewne źródła
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 236 Piwa: 8/5 Skąd: wielun
Wysłany: 2009-04-10, 09:26
Potwierdzam z cała odpowiedzialnościa - termin otwarcia MiGBP w Wieluniu to data 16 kwietnia br.
Od godziny 10.00 obie Wypożyczalnie i Czytelnia będa dostępne dla Czytelników.
Za to przesunięty został termin spotkania z cyklu: „LUDZIE I ICH PASJE” z Panem prof. Andrzejem Zawadą - które to z 26 kwietnia br. odbędzie się w dniu 21 maja.
Być może tu tkwi nieścisłośc.
Po aktualne informacje odsyłam do strony Biblioteki (adres w stopce)
pozdrawiam
t
Biblioteka już otwarta, pięknie wygląda z zewnątrz, we wewnątrz także ale.... jest podjazd dla niepełnosprawnych ale teraz niech mi ktoś powie jak taka osoba na wózku ma sobie poradzić z podwójnymi drzwiami? Podjedzie do nich i co? Będzie czekała aż ktoś się pojawi i otworzy? Ktoś chyba nie pomyślał za bardzo Drzwi powinny być na fotokomórkę.
Już nie mówiąc o tym że w środku są schody, podobno miała być winda ale ja jej nigdzie nie widziałam
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Już nie mówiąc o tym że w środku są schody, podobno miała być winda ale ja jej nigdzie nie widziałam
Bo windy nie ma, jest "schodołaz". Urządzenie, które zawiezie niepełnosprawnego po schodach razem z wózkiem. Co do drzwi to faktycznie może być problem.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-04-23, 13:28
Nie ma też miejsca, żeby rowerzysta mógł zaparkować i zapiąć rower
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum